Serdar Yokuş, DTG Ticari İş Grubu Başkanı ve DT Cloud Genel Müdürü oldu
-
Yayımlama Tarihi 15 Oca 2024
-
Son Güncellenme 12 Kas 2024
-
Okuma Süresi 5 dakika

-
Yıllar içinde Intertech’te Sistem ve Network Uzmanı, Vestel’de Sistem ve Network Mühendisi, Vestelnet’te BT Müdürü, Lucent Technologies’de Çözüm Danışmanı ve Teknoloji Müdürü, Intrakets’te Satış Geliştirme Müdürü olarak çalışan Serdar Yokuş, Alcatel – Lucent Türkiye’de Grup Satış Müdürü ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Datateknik’te Satış Direktörü olarak görev yaptı. 2011- 2018 yılları arasında Huawei Türkiye’de Satış Direktörü ve sonrasında Huawei Enterprise Ülke Müdürü olarak çalışan Serdar Yokuş, 2018-2019 arasında Biznet Bilişim Genel Müdürlüğü görevinin ardından Huawei Enterprise’da önceki görevine geri dönerek 1.5 yıl çalıştıktan sonra 3.5 yıl Citrix Ülke Müdürlüğü yaptı. Sektörde teknoloji alanındaki donanımı ve liderlik yetenekleriyle bilinen Serdar Yokuş, 30 yıla uzanan kariyerine bundan sonra DTG Ticari İş Grubu Başkanı ve DT Cloud Genel Müdürü olarak devam edecek. Yokuş, Grup şirketlerinin ticari yapılanmasında ve geliştirilmesinde yer alırken, asıl odak noktasında DT Cloud’ın bulut bilişim pazarında en güçlü oyuncu olarak konumlanmasını sağlamak yer alacak.
Dijital Bülten
Benzer Makaleler
-
Kas 07,2023
Özel Esnek Bulut Çözümleri
Dijitalleşen dünyada finans sektörü, artan rekabetle karşı karşıya; ödeme, elektronik para şirketleri gibi fintechler için güvenilir, yüksek erişilebilirlikli, ölçeklenebilir ve özelleştirilebilir bulut çözümleri rekabet avantajı elde etmenin anahtarı haline getiriyor. CEO’muz Tolga Dinçer konuyla ilgili BT Haber'e konuştu.
Daha Fazla -
Ağu 27,2023
Yerli Teknoloji ve Veri Egemenliği: Bulut Teknolojilerinin Yükselen Rolü
Yapay zeka son dönemde hayatımıza iyice girdi ve kullanım alanları çeşitlendikçe hem uzmanlıklar hem de sektörler için bir vazgeçilmez haline geldi. Ancak yapay zeka modellerini eğitmek ve geliştirmek için büyük miktarda veriye ihtiyaç duyuluyor. Ülkeler kendi veri alanlarını oluşturarak ve bu verilere erişimi vatandaşlarına ve işletmelerine sunarak yerli ve milli yapay zeka modelleri geliştirmenin yollarını arıyorlar. Bu yaklaşım, sadece teknolojik gelişim açısından değil, aynı zamanda ekonomik ve stratejik bağımsızlık açısından da kritik adımların atılabilmesi için oldukça önem arz ediyor.
Daha Fazla -
Eyl 19,2023
Doğal Afetlerde Veri Güvenliği: Sürdürülebilir Dijital Bağışıklık ile Hazırlıklı Olmak
2023’ün yeni normali “Sürdürülebilir Dijital Bağışıklık” bu nedenle kurum ve şirketlerin dijital bağışıklık sistemlerini güçlendirmesi gerekiyor. 2023’ün yeni trendi olan bu sistem; riske karşı korunmak için birden fazla yazılım mühendisliği stratejisini birleştirerek sürdürülebilir dijital deneyimi yaratmayı amaçlıyor. Dünya genelinde, depremler, sel felaketleri, yangınlar ve diğer doğal afetler sıklıkla meydana gelmektedir. Bu afetler sadece insanların hayatını etkilemekle kalmaz, aynı zamanda şirketlerin, kurumların ve kamu kuruluşlarının iş sürekliliğini de olumsuz yönde etkiler. Bu nedenle, doğal afetlere hazırlık kapsamında, veri güvenliği ve erişilebilirliği de büyük önem taşımaktadır.
Daha Fazla